Maritori ja Wesq´s BBQ & Sausage yhteistyöhön

Me Maritorilla etsimme koko ajan laadukkaita ja intohimoisesti työhön ja tuotteeseensa suhtautuvia yhteistyökumppaneita niin raaka-ainetoimittajista kuin tuottajistakin. Aloitimme yhteistyön kivenkovan makkaroihin erikoistuneen käsityöläisen kanssa. Wesq’s BBQ & Sausage tekee artesaanimakkarat ja BBQ-lihat hyvällä twistillä ja tekemisessä näkyy ja maistuu rakkaus lajiin. Wesq’s lammasmakkaraa voit ostaa kätevästi Pihkasta vaikka pääsiäisen herkkupöytään. Klikkaa tästä pääsiäismenuun ja ei kun tilaamaan.

Tässä alla vielä Wesq’s-tarinaa Vesan itsensä kertomana.

”Liikeidea syntyi jo pidemmän aikaa kyteneestä ajatuksesta artesaanilihatuotteita kohtaan. Alkuun savustin lihoja pienimuotoisesti ja pikkuhiljaa makkaranvalmistus tuli kuvaan työskennellessäni vielä osa-aikaisesti ravintolassa ja aloin valmistamaan heille käsityönä brunssimakkarat. Kesäkuusta 2016 lähtien olen keskittynyt artesaanimakkaran ja BBQ-/palvilihojen valmistukseen. Nyt vuosi myöhemmin pääpaino on edelleen makkaratuotteissa ja pikkuhiljaa tuotepiiri lajeenee myös käsityöpatéisiin. Tuotteissa haluan panostaa laadukkuuteen, vahvoihin makuihin ja mahdollisimman pitkälle käsityöhön. Laadukkaat raaka-aineet ovat kaikkien tuotteiden perusta.”

Vesa Hallamaa
Wesq’s BBQ & Sausage

Wesq’s BBQ & Sausagen löydät verkosta seuraavista osoitteista:
www.wesqsbbq.fi
www.facebook.com/WESQSBBQ/

 

20161205_antin-keittiössä_188_web