Helsinki-päivä Herttoniemen kartanolla ma 12.6.

Maritori siirtää jälleen keittiönsä ja iloisen henkilökuntansa Helsinki-päiväksi Stadin Puutarhurin pellolle Maalla kaupungissa -tapahtuman yhteyteen! Tarjolla kasvisherkkuja parilla kolikolla Stadin Puutarhurin peltojen antimista ja kelpo vinkkejä satokauden hyödyntämiseen kotikeittiössä. Listalla ainakin villiyrttijääteetä,  raparperimehua, vanilja-raparperipullaa, korvapuusteja, vuohenputki-juustopiirakkaa & varhaiskaali-coleslaw:ta. Villiyrtit, raparperi ja vuohenputki tulevat luonnollisesti viereisestä puutarhurin pellosta ja pullat tietenkin omasta leipomosta. Tule nautiskelemaan Herttoniemen Kartanon maille maanantaina 12.6. klo 11–16!

Lisää tietoa tapahtumasta saat Helsinki-päivä-sivustolta täältä >>

HKTdMJlZQDPvmPdUaMJQRTTEf-pHa-JhbSPguGXDb-s,11DxlnFjqfuC8b69CoJv-6BK6RJy1Q2lfi15sdD94Mc

20150615_maritori_HELpäivä_159