Etsimme keittiöömme vuoropäällikköä

Keittiötiimimme etsii lisävahvistusta!

Vuoropäälliköltä odotamme ammattitaidon lisäksi, rentoa asennetta työhön, organisointitaitoja sekä rakkautta puhtaita raaka-aineita kohtaan. Maritorilla toteutamme herkullisen arkilounaan marimekkolaisille kuin talon ulkopuoleltakin saapuville designin ystäville ja herkullisesta lounaasta pitäville. Lisäksi toteutamme erilaisia tilaisuuksia aina myymälöiden avajaisista arvovieraiden vierailuihin. Työaika painottuu pääsääntöisesti lounaan ympärille.

Tarjoamme työntekijöillemme herkullisen työympäristön lisäksi erinomaiset työsuhde-edut, loistavat etenemismahdollisuudet koko ajan kasvavassa ravintolaperheessämme sekä maan mainioimmat työkaverit!

Hakemukset voi lähettää CV:n kera osoitteeseen

rekry@maritori.fi

Laitathan viestisi aiheeksi ”maritori”