Maritorille LUOMU SM -voitto

Maritori palkittiin torstaina 18.10. luomupäivillä eniten luomun käyttöä lisänneenä yksityisenä ravintolana. Maritorilla luomun käyttö on ollut ruokatuotteen perustana alusta lähtien ja suurin osa luomusta tulee n. 500 metrin päästä Stadin Puutarhurilta. Maritorin luomun käyttöaste on 15 %, joka on 8,5 % edellisvuotta korkeampi.

Suurkiitokset mahtavalle henkilökunnalle, Stadin Puutarhurille sekä tietysti asiakkaillemme.

Tervetuloa Maritorille!

Lue LUOMU SM -tiedote >>


Maritorilla luomu ja lähiruoka ovat lähellä sydäntä. Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa, jonka tavoitteena on lisätä luomutuotteiden käyttöä osana kestävän kehityksen mukaista toimintaa. 

Tänä vuonna meillä oli myös kunnia vastaanottaa Vuoden lähiruokateko -palkinto. Palkinto myönnettiin Stadin puutarhurin ja Juuri Yhtiöiden yhteistyölle lähiruoan parissa. Tervetuloa Maritorille maistelemaan Stadin Puutarhurin peltojen herkkuja!